Utilizarea lor este pur și simplu modernă. Și economic. Și, bineînțeles, și prietenos cu mediul. Este imposibil să ne imaginăm lumea iluminatului fără tehnologia LED, deoarece aceasta oferă atât de multe avantaje convingătoare încât nimeni nu o poate ignora.
LED înseamnă "diodă emițătoare de lumină". Și iată cum funcționează diodele emițătoare de lumină: energia electrică este transformată în lumină cu ajutorul unei conexiuni semiconductoare. Ceea ce caracterizează sursele moderne de lumină LED este eficiența energetică și durabilitatea. În ceea ce privește protecția mediului și a climei, acestea sunt avantaje importante. La urma urmei, LED-urile nu numai că economisesc energie electrică în comparație cu alte surse de lumină. De asemenea, producția de deșeuri este redusă drastic dacă lampa nu trebuie înlocuită din când în când.
Chiar nu există nicio excepție. Becurile și corpurile de iluminat cu LED pot și ar trebui să fie utilizate pentru întreaga zonă exterioară și pentru toate zonele interioare - de la baie și bucătărie la camera de zi și dormitor, la hol și scări. Avantajele tehnologiei LED moderne sunt atât de convingătoare și cuprinzătoare încât nu există zonă din casă și din jurul acesteia pentru care luminile LED să nu fie potrivite.
Nu trebuie să credeți că tehnologia LED vă va limita în vreun fel. Dimpotrivă: dacă doriți să vă iluminați spațiile de locuit cu LED-uri, alegerea dvs. nu se reduce. Pentru că toate luminile dorite de inima ta sunt disponibile cu tehnologia LED modernă, de la plafoniere la benzi LED. Vezi pentru tine:
**plafonieră LED Atunci când proiectați iluminatul, cel mai bine este să începeți cu iluminatul de bază - acest lucru este valabil pentru fiecare cameră. Acest lucru se datorează faptului că se asigură că totul este iluminat uniform și că vă puteți orienta corect. Veți îndeplini cu siguranță acest scop cu o plafonieră LED. Și veți fi surprinși de culorile, formele, materialele și stilurile în care acestea sunt disponibile.
**aplică de perete De asemenea, puteți utiliza aplice de perete cu LED-uri pentru a asigura iluminatul general adecvat în spațiile dvs. de locuit. Modelele extravagante sunt prezentate în cel mai bun mod pentru că sunt atârnate la nivelul ochilor. Despre asta este vorba în aplicațiile de perete cu LED - și în toate celelalte aplicații de perete. Pentru a atrage ochii mari în cameră.
** Spoturi și spoturi LED** Spoturile și spoturile LED sunt adevărate atotcuprinzătoare. Acestea pot radia în întreaga cameră. Dar vă puteți și concentra. Pe un tablou, de exemplu. Prin urmare, în funcție de cerințe și de utilizarea preconizată, este logic să se opteze pentru modele cu flacără simplă sau multiplă. Aliniată în toate direcțiile, camera poate străluci într-o lumină plăcută cu un model cu mai multe flăcări.
**lampă suspendată LED Primul lucru care îmi vine în minte este masa din sufragerie. Pentru că niciun alt loc nu este atât de predestinat pentru o lampă suspendată LED. ALS permite mesei să strălucească în cea mai frumoasă lumină - preferabil caldă - ca iluminare de suprafață. Dar este, de asemenea, un great eye-catcher în alte camere - de exemplu, în camera copiilor sau în camera de zi pentru a crea insule de lumină Hübsch.
lampadar LED ** Evidențierea unei zone din cameră - puteți face acest lucru perfect cu o lampă LED de podea. Ar trebui să aveți puțin spațiu pentru el, deoarece stă pe podea și, prin urmare, ocupă spațiu. În schimb, puteți trece pur și simplu pe sub o lampă suspendată. Prin urmare, lampadarele nu sunt neapărat prima alegere pentru camerele foarte mici. Cu toate acestea, pentru a economisi spațiu, o puteți configura ca o lumină cu arc LED - pur și simplu plasați baza sub canapea și lăsați abajurul să atârne deasupra canapelei.
Lămpi de masă LED Lămpile de masă cu LED sunt o necesitate pentru iluminarea zonei atractivă. Și chiar dacă numele lor pare să îi fixeze la o masă, ei nu pot sta acolo. De asemenea, acestea arată foarte bine pe o ** comodă de sertare** sau pe o ** tablă laterală**. Sau pe ** pervazul ferestrei**. Tocmai acolo unde înălțimea lor mică este compensată.
Lumini LED pentru mobilier După ce ați bifat căsuța pentru iluminatul general și zonal, vă puteți îndrepta atenția către iluminatul ambiental. Și aici puteți deveni deosebit de creativi cu luminile LED pentru mobilier. Le puteți folosi pentru a crea o scenă pentru vitrine și dulapuri - și pentru a crea o atmosferă de iluminare atractivă pentru o seară interesantă de televiziune, de exemplu. Nu prea luminos, dar nici negru ca smoala.
** Ghirlande luminoase LED și tuburi** Nimic nu este mai bun decât decorarea frumoasă a luminii. Și aceasta include pur și simplu ghirlande luminoase LED sau tuburi luminoase LED. Ele pot fi folosite pentru a crea accente Hübsch** în spațiile de locuit - și nu doar în perioada Crăciunului. Stilurile atemporale sunt disponibile din abundență - cu siguranță puteți fi creativi.
Fâșii de lumină LED Benzile luminoase cu LED-uri fac o figură frumoasă nu numai în subsol. În partea superioară a pereților în spatele mulurilor de stuc, pe dulapuri sau ** sub corpurile suspendate de bucătărie**, acestea pot oferi o lumină indirectă foarte plăcută. Benzile luminoase cu LED-uri sunt disponibile în diferite lungimi și culori de lumină, astfel încât să puteți experimenta cu designul după bunul plac.
Lumini decorative LED Sfeșnice LED, perdele luminoase LED, coronițe luminoase decorative LED - toate acestea sunt accesorii iluminate care vă fac spațiul de locuit și mai confortabil. Puteți crea accente atmosferice cu aceste lumini - adesea reîncărcabile sau alimentate cu baterii. Datorită tehnologiei LED moderne, care consumă relativ puțină energie, nu trebuie să vă faceți griji că lumânarea dvs. LED nu va dura suficient de mult.
Vara pentru serile atmosferice în aer liber, iar iarna pentru iluminarea festivă a întregii zone exterioare - iluminat de grădină are sens pe tot parcursul anului. Morul, atmosfera, confortul și siguranța sunt aspecte care sunt influențate pozitiv de un concept de iluminat bine coordonat pentru zonele exterioare. Și alegerea este mare:
Nu ați făcut-o încă? Dar bineînțeles că acum vrei să recuperezi încet! Puteți fi siguri. Convertirea la LED este foarte ușoară. În mod convenabil, becurile LED sunt disponibile cu aproape toate bazele standard. Acest lucru înseamnă că trebuie doar să verificați ce fel de priză are vechea și iubita dvs. lampă și să achiziționați sursa de lumină LED corespunzătoare. Deoarece sunt disponibile surse de lumină cu LED care se potrivesc la prizele vechi, încercate și testate, acestea sunt cunoscute și sub denumirea de surse de lumină retrofit. Pentru că acolo unde era loc pentru un bec vechi, poate străluci și un bec LED.
Tip pentru toți cei care pur și simplu nu se pot lipsi de aspectul becului incandescent cu filamentul său, dar care doresc să se bucure de avantajele LED: Căutați becuri LED. Filamentele LED se regăsesc cu adevărat într-un flacon transparent și creează un [fler nostalgic] confortabil (https://b2c/inspiration/vintage-lampen).
Dacă corpul dvs. de iluminat permite înlocuirea sursei de lumină, atunci da. Cu toate acestea, există și corpuri de iluminat care nu mai doresc să renunțe la sursa lor de lumină. Acest lucru este excelent pentru modele compacte, inovatoare. Și nu trebuie să vă faceți griji că va trebui să eliminați lumina mai devreme. Acest lucru se datorează faptului că LED-urile au o durată de viață atât de lungă încât veți începe să tânjiți după o lumină nouă cu mult înainte ca cea veche să renunțe la viață.
Se spune că becurile LED au o vechime de până la 50.000 de ore. Dacă faceți calculele, vă dați seama cât de lungă este de fapt această perioadă. Cu o utilizare zilnică de 4 ore, de exemplu, asta înseamnă ** peste 34 de ani de lumină**. Deci, foarte mult timp.
Primul pas către iluminatul modern a fost făcut cu ** trecerea la LED**. Cu toate acestea, există încă câteva momente importante care vă pot îndulci ziua. Caracteristici suplimentare valoroase de care se va bucura întreaga familie:
Oamenii vor să se simtă confortabil și să se relaxeze în camerele lor de zi: Lumina albă caldă, confortabilă** de la 2.700 Kelvin la 3.300 Kelvin este perfectă pentru acest lucru. În încăperi precum baia, bucătăria și biroul, se recomandă un alb neutru , lumină funcțională de 3.300 Kelvin până la un maxim de 5.300 Kelvin. Pentru încăperile utilitare, cum ar fi pivnițele și garajele, lumina naturală** este cea mai bună (mai mult de 5.300). În cele din urmă, acestea sunt doar recomandări - cel mai bun lucru de făcut este să testați pur și simplu cu ce culoare de lumină vă simțiți cel mai confortabil și când. O lampă care poate schimba culoarea luminii este ideală pentru acest lucru.
*Aveți întrebări mai specifice despre conceptul dvs. personalizat de iluminat cu tehnologie LED modernă? Atunci contactați pur și simplu serviciul nostru specializat de consiliere. _Aici_ veți găsi formularul nostru de contact.
Prețurile barate pe Lumories.ro corespund prețului recomandat de producător.
Toate prețurile sunt exprimate în RON, inclusiv TVA de 19% și fără costuri de transport.