Reduceri de până la 65% la peste 15.000 de articole Cumpără acum
E14 LED a fost (după becuri LED E27) probabil cea mai așteptată sursă de lumină. Motivul: lămpile E14 sunt utilizate în atât de multe camere de zi și lumini de lucru încât sunt indispensabile. De exemplu, dacă nu aveți în vedere lumânări reale pe candelabru, va trebui să vă bazați pe lămpi cu lumânări artificiale. Și cum lămpile cu incandescență, lămpile cu halogen și chiar lămpile economice nu mai reprezintă o problemă pentru consumatorii preocupați de mediu și energie, era doar o chestiune de timp până când soclul E14 a fost modernizat cu LED-uri.
Pentru dvs., acest lucru înseamnă, pe de o parte, că vă puteți ilumina luminile E14 cu ajutorul tehnologiei moderne de iluminat. Pe de altă parte, obțineți, de asemenea, un plus în ceea ce privește iluminatul, de exemplu, în direcția Philips Hue, unde mărci de vârf precum Philips Hue și LEDVANCE (cunoscută anterior sub numele de OSRAM) fac deja posibil ceea ce înainte ar fi părut magic.
Pentru sursele de lumină LED cu un soclu E14, utilizați valoarea lumenului pentru a determina luminozitatea (la fel ca în cazul tuturor celorlalte surse de lumină în afara lămpii cu incandescență).
Desigur, există în continuare o specificație de watt. Cu toate acestea, acest lucru se referă doar la consumul unei lămpi și nu are nicio legătură (chiar) cu luminozitatea (lumen). În cazul lămpilor cu incandescență era diferit: un bec de 25 de wați avea întotdeauna aproximativ 200 de lumeni, 40 de wați corespundeau la aproximativ 400, 60 de wați la aproximativ 700 și te puteai aștepta la peste 1 300 de lumeni de la o lampă de 100 de wați.
Atunci când cumpărați un bec LED E14 nou, folosiți aceste valori sau valoarea comparativă, pe care o veți găsi pentru fiecare sursă de lumină în magazin și pe ambalaj, ca un ghid.
Dacă observați un zumzet în timpul funcționării becurilor LED E14 și utilizați un dimabil, trebuie să opriți imediat lumina. Acest lucru se datorează faptului că este cel mai probabil o eroare de operare.
Fie utilizați un dimmer neadecvat, fie un bec LED E14 dimabil. Pentru că trebuie să știți că nu orice LED E14 este dimabil. Și dacă este așa, atunci nu este deloc la fel cu fiecare dimabil.
Puteți afla direct de la consultanții noștri specializați care sunt combinațiile potrivite de sursă de lumină și dimabil. Veți găsi detaliile de contact mai jos.
Dacă nu doriți să vă deranjați cu dimabilii externi, nu trebuie să vă lipsiți de un iluminat confortabil, cu lumină slabă! Există becuri LED E14 pentru acest scop, în care tehnologia de reglare a intensității este integrată în sursa de lumină.
Odată înșurubate, LED-urile E14 pot fi dimabilizate prin intermediul comutatorului normal de lumină, apăsându-l de mai multe ori. Vă recomandăm sursele de lumină SceneSwitch de la Philips sau sursele de lumină Easydim E14 LED, de exemplu.
Azi este atât de ușor să creezi o atmosferă de lumină confortabilă!
Dacă nu este o lampă cu filament care radiază aproape în toate direcțiile, adică la 360°, este posibil să trebuiască să acordați atenție unghiului fasciculului atunci când cumpărați un bec LED E14. Unghiuri diferite ale fasciculului sunt utilizate pentru aplicații diferite:
De altfel, cu cât sursa de lumină este mai îndepărtată de obiect, cu atât cercul de lumină de pe suprafață este mai mare. Cu toate acestea, cu cât sursa de lumină este mai aproape de obiect, cu atât cercul de lumină devine mai mic. Acest lucru este interesant, de exemplu, atunci când se utilizează surse de lumină LED E14 în [lampă suspendată] cu înălțime reglabilă (https://c_24).
Atunci când cumpărați un bec LED E14 "obișnuit", ar trebui să vă uitați întotdeauna la specificațiile culorii luminii\ din magazin. Acest lucru dezvăluie temperatura de culoare a luminii. În funcție de temperatura de culoare, lumina poate fi potrivită pentru diferite zone de locuit sau de lucru. Chiar mai multe opțiuni sunt oferite de lămpi inteligente pentru acasă cu temperatură de culoare reglabilă și culori RGB. Controlați cu ușurință temperatura culorii cu becuri E14 de la Philips Hue.
Se face o distincție aproximativă între trei culori deschise:
La fel cum o lampă cu reflector nu prea are sens într-un candelabru, o lampă cu rafale de vânt nu prea are sens într-o plafonieră închisă. Cu toate acestea, ambele sunt teoretic posibile, deoarece ambele tipuri de becuri pot avea un soclu E14. LED-urile E14 sunt disponibile ...
Becurile LED combină tehnologia modernă de iluminat cu un factor de nostalgie. Sau dorința de a putea înșuruba o sursă de lumină atractivă din punct de vedere vizual după bec. Și pentru a nu diminua frumusețea unui candelabru cu spirale de economisire a energiei, de exemplu.
Nu există o sursă de lumină mai bună decât becurile LED pentru corpurile de iluminat cu detectoare de mișcare! Acest lucru se datorează faptului că sursele de lumină E14 LED au o rezistență ridicată la comutare. Aprinderea și stingerea frecventă, așa cum se întâmplă automat cu luminile cu senzor, reduce considerabil durata de viață. În plus, becurile LED oferă o luminozitate de 100 % de îndată ce sunt pornite. Acest lucru le plasează cu mult înaintea lămpilor economice (care au toate un timp de pornire) în adevăratul sens al cuvântului.
Acestea sunt disponibile cu telecomandă sau cu control de pe smartphone prin intermediul unei aplicații. Funcțiile obișnuite pentru ambele includ, de exemplu
Cu cât sursa de lumină este mai inteligentă, cu atât posibilitățile sunt mai extinse. În casa inteligentă, E14 sunt utilizate, printre altele, pentru simularea prezenței în vacanță sau pentru rutine automate de iluminat care sunt adaptate cu precizie la ritmul dumneavoastră zilnic.
*Doriți să aflați mai multe despre becurile E14 cu LED? Atunci luați legătura cu serviciul nostru specializat de consiliere. _Aici_ veți găsi formularul nostru de contact.
Prețurile barate pe Lumories.ro corespund prețului recomandat de producător.
Toate prețurile sunt exprimate în RON, inclusiv TVA de 19% și fără costuri de transport.